26
jan

De vertrouwde 4-inch iPhone met extra veel power, nu aan verlaagde prijs!

Categorie: 
Algemene informatie

De iPhone SE is een ‘Special Edition’ van Apple: het handige formaat en de uitstraling van een 4-inch iPhone met de kracht van een iPhone 6S. De geavanceerde A9-chip levert overtuigende prestaties.

20
dec

Ongehoorde draadloze kwaliteit met Apple’s nieuwe AirPods

Je kent het wel: je haalt je oortjes uit je zak en voordat je je favoriete muziek kunt beluisteren, moet je eerst de oortjes ontwarren. Dankzij de nieuwste Apple-technologie, de AirPods of draadloze oortjes, is dat verleden tijd! De AirPods zijn vanaf nu beperkt beschikbaar bij easy-m.

09
nov

Apple-verdeler Switch vraagt overname aan van sectorgenoot easy-m

Apple-verdeler Switch bevestigt de berichten in de media in verband met zijn voornemen om sectorgenoot easy-m over te nemen. Switch heeft daarover een aanvraag ingediend bij de Belgische Mededingingsautoriteit.

23
sep

De meest geavanceerde bescherming voor je iPhone 7 & 7 Plus

De iPhone 7 en 7 Plus zijn er!!! Uiteraard wil je die de beste en mooiste bescherming geven. Dan zit je goed bij easy-m.

27
mei

De Polaris Briefcase 13”: nieuw in het gamma van easy-m

Meer meenemen zonder dat je tas zwaarder voelt, het kan dankzij de Polaris Briefcase 13”. Het handige design maakt het mogelijk om je MacBook en alle documenten die je overdag nodig hebt in één tas mee te nemen. De Polaris Biefcase 13” beschikt over veel ruimte, bovendien maakt de afneembare schouderband het makkelijk om hem te dragen. Geschikt voor de MacBook 13” en verkrijgbaar in 3 kleuren.

25
mei

Grote Markt Sint-Truiden vernieuwd

Op 20 mei werd de vernieuwde Grote markt van Sint-Truiden feestelijk geopend. Na acht maanden is de mega bouwwerf voor onze deur verdwenen. Wij zijn vooral heel blij dat onze winkel weer vlot en zonder hindernissen te bereiken is. Kom zeker eens een kijkje nemen bij easy-m Sint-Truiden en geniet daarna van een terrasje op de Grote Markt. Het nieuwe plein is meer dan de moeite waard.

28
apr

Nog iets om onvoorwaardelijk van te houden

Op 8 mei worden de moeders in de bloemetjes gezet. Om dat te vieren heeft easy-m twee superleuke aanbiedingen. U ontvangt € 50 directe korting bij aankoop van een iPad mini 4.*
Bij aankoop van een iPhone 6, 6+, 6S of 6S+ geven wij u een gratis iTunes kaart ter waarde van € 15 cadeau.*

28
apr

Promo MacBook Air 13"

Koop een MacBook Air 13" (APPMJVE2FN/A), nu voor amper € 999 en krijg er gratis een cadeaubon t.w.v. € 25 bij!

27
apr

Tip van de maand: iCloud Drive

Met iCloud Drive kunt u elk type bestand, zoals spreadsheets en presentaties, veilig in iCloud bewaren, zodat u er vanaf elk apparaat bij kunt. 

Pagina's